Crónica Trail Running: Cursa Campana a Vacarisses (16 de Juny)

Crónica Trail Running: Cursa Campana a Vacarisses (16 de Juny)

El pasat 16 de Juny es va celebrar la Cursa la Campana a Vacarisses amb bona participaçió dels corredors del Club Alpino Barcelona. La cursa  forma part del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya. Van ser 14,7 km amb 900 mts de desnivell acumulat. Cursa molt agradable que transcorre bàsicament per pista i alguns trams de corriol, sense massa dificultat tècnica, exceptuant algún petit tram de baixada pedregosa, però molt curt.

Va començar la cursa amb quatre gotes de pluja i l’arc de Sant Martí dibuixat sobre Montserrat, just quan les campanes del campanar del poble toquen les 9:00h en punt del matí, tot i que el dia s’augurava calurós durant el temsp de la cursa, el temps va ser benèvol i no varem patir la calor d’altres anys en aquesta època de l’any. 
En la seva segona participació en Pablo Redón la nostre figura al CAB va fer un paper molt destacable, aconseguint la 7ena posició de la general amb un temps de 01:05:42 millorant en més de cinc minuts la seva marca en aquesta cita respecte l’any anterior, posició molt meritòria degut el alt nivell de la cursa i la participaçió dels millors corredors de Catalunya. 
També van participar Carme GallardoMar Amador que hi va ser, fent un meritori crono de 01:48:07; En el cas de la Carme era la seva quarta participació en aquesta cita aquest any anant a gaudir més que mai de paisatge i dels companys i amics organitzadors que fan d’aquesta trobada quelcom molt especial. Crónica: Carme Gallardo.


× ¿Cómo puedo ayudarte?
X