Special CAB: Netegem Collserola!

NETEGEM COLLSEROLA

Special CAB: Netegem Collserola!

Posem en valor el nostre patrimoni natural!

El dia 10 de novembre, tens una cita amb el Medi Ambient. Durem a terme una jornada de neteja i manteniment en el preciós Parc Natural de Collserola. Una acció responsable i sostenible a favor de les nostres muntanyes amb la col·laboració del Consorci i TBA Facilities.

El Parc Natural de Collserola disposa d’un ric i variat patrimoni arquitectònic fruit de l’activitat humana que hi ha hagut al llarg de la història. Les nombroses fonts que hi podem trobar són un exemple d’això. Una de les línies de treball del Consorci és procurar el seu manteniment i conservació, i divulgar a la població la riquesa cultural que suposen.

Les tasques a realitzar seran el manteniment del recinte de les fonts (especialment la Font d’en Sert), del camí d’accés, del desballestament de l’aigua al torrent, de les basses de laminació, etc. Aquesta actuació anirà precedida d’una presentació del Parc Natural de Collserola i dels seus valors.

PROGRAMA

09:30h Reunió del grup al Centre d’Informació Benvinguda. Presentació breu del Parc natural de Collserola, dels seus valors i la seva gestió.
10:00h Trasllat a la zona on es realitzarà l’actuació: la font d’en Sert.
10:30h Arribada a la zona. Presentació de l’actuació a realitzar i de les diferents tasques que comporten. Organització dels grups de treball.
11:00h Realització de les diferents tasques.
13:15h Valoració de la jornada.
13:30h Comiat.

Organització: El grup sempre estarà acompanyat d’un tècnic del parc que el presentarà i durà la coordinació i la supervisió de les diferents tasques de l’actuació.

Reserva: L’activitat està oberta a socis i no socis del CAB. Per a reservar plaça cal omplir aquest FORMULARI. Si tens dubtes, pots escriure al correu electrònic info@clubalpinobarcelona.com o trucar al 677 957 764. Estarem encantats d’atendre’t!

Material i eines: El Consorci aportarà totes les eines i materials necessaris per realitzar l’actuació. Per motius higiènics és recomanable que que els participants portin els seus propis guants i vagin amb roba i calçat còmodes.

IMPORTANT: Ni el CAB ni els coordinadors d’aquesta activitat són responsables sota cap circumstància de les possibles lesións personals o accidents que es puguin produir durant la jornada. El fet de participar en aquesta activitat implica l’acceptació de les normes.

> Reserva aquí <

Font d'en Sert Collserola


× ¿Cómo puedo ayudarte?
X